Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Esplugues De Llobregat

Ja no has de preocupar-te per la gran quantitat de detalls que representa la realització d’un buidatge, doncs buidatge de pisos Esplugues de Llobregat s’encarrega de tot. No importa les condicions de la teva propietat o la quantitat d’objectes a retirar, per a ells no hi ha buidatge que no puguin resoldre.

Això es deu a la gran capacitat del seu equip de treball, un grup de professionals amb la millor capacitació, i el millor concepte de compromís i responsabilitat. Aquests principis són els que regeixen la feina de casa, així que no hi ha ocasió en la qual els seus clients no resultin satisfets. A més, sempre reben l’atenció personalitzada que necessiten.

Cal destacar, buidat de pisos a Esplugues de Llobregat és una empresa homologada, que posseeix tots els certificats i permisos corresponents, segons el marc de la llei. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i duen a terme buidatges en casos d’urgència, emprant un temps menor a les 24 hores.

També es poden sol·licitar els seus serveis de buidatge en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la complexa síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense cap tipus de control, fins al punt d’envair propietats per complet. Ara bé, tots els seus serveis els presten en cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions i garatges.

buidatge de pisos

Igual que restaurants, hotels, bars, col·legis, empreses i naus industrials. D’allí retiren enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. En suma a mobles vells, electrodomèstics, estris, roba i catifes.

Un dels seus millors atributs és que són molt acurats amb el medi ambient i per aquesta raó s’encarreguen de portar cada objecte retirat fins a punts verds o en defecte d’això abocadors que posseeixen l’autorització respectiva. En aquests llocs són sotmesos a certs tractaments amb la finalitat que siguin reciclats.

Tots els seus preus són els més econòmics del mercat i els pot sol·licitar el pressupost a través de la seva pàgina web, amb solament completar un formulari. També per mitjà dels nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i les oficines a Esplugues de Llobregat, 08950.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button