Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Espunyola

Posar un immoble en venda o lloguer sempre resulta una important inversió, així que la propietat ha d’estar en les millors condicions i para això es fa necessari, retirar tots els objectes que anteriors inquilins van poder deixar. Ara bé, perquè aquest treball no sigui una complexitat, es fan vitals els serveis de buidatge de pisos a L´Espunyola.

A més són l’empresa de buidat número u del sector, doncs ofereixen els serveis de major qualitat, gràcies al fet que tot el seu personal està degudament capacitat per a cadascuna de les tasques. Així mateix, es preocupen per donar l’atenció més especialitzada i personalitzada possible als seus clients, així que els donen el respatller i assessoria que ells necessiten.

En el mateix ordre d’idees, buidat de pisos en L´Espunyola és una empresa homologada, doncs no està freturosa d’algun dels certificats i permisos que les lleis i l’ajuntament estableixen com a obligatòries perquè puguin oferir les seves assistències. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any, i en casos de buidatges d’urgència, els realitzen en menys de 24 hores.

Així mateix, els espais que desocupen són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants, locals comercials, hotels, hospitals, col·legis, bars, empreses de tot tipus, naus industrials i fàbriques. D’allí realitzen l’extracció d’objectes com a mobles vells, electrodomèstics, màquines que estan fora de servei i taulons.

buidatge de pisos

També, roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, ferro, plàstic, fusta, cartró i paper. És important esmentar que tots aquests objectes són transportats per buidatge de cases en L´Espunyola fins a punts verds o abocadors. És en aquests llocs on reben l’adequat tractament, amb finalitats de reciclatge o reutilització.

Tot per evitar causar un dany en el medi ambient. Quant als seus preus són els millors, doncs a pesar que cada assistència sol·licitada, ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques del sector.

Finalment, per accedir al pressupost, omple el formulari que es troba a la pàgina web amb la informació sol·licitada, flama a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita de forma directa les oficines situades en L´Espunyola, 08614.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button