Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L’Estacio

Si necessites un buidatge, el millor és que contractis els serveis d’una empresa de buidatge especialitzada. Això et permetrà obtenir els millors resultats en el menor temps, sense haver de preocupar-te per cap dels elements que exigeix realitzar una desocupació. Des del retir dels objectes pesats, fins a la destinació de cadascun, així que busca a buidatge de pisos a L’Estacio.

Aquesta empresa està situada en la localitat del mateix nom i està disponible els 365 dies de l’any, fins i tot duu a terme buidatges en menys de 24 hores. Compta amb tots els certificats i permisos exigits per les lleis i l’ajuntament, així que estan completament homologats.

Tot el seu personal està degudament qualificat, així que tenen la capacitat de realitzar desocupacions en espais molt diferents. En aquest sentit, els llocs on s’exerceixen són cases, pisos, oficines, xalets, pensions, restaurants, bars, col·legis, hospitals, hotels, naus, industrials, empreses vàries, fàbriques, garatges, parcel·les, entre altres.

buidatge de pisos

Quant als objectes retirats destaquen mobles vells, taulons, estris, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament, roba, catifes, fusta, cartró, paper, plàstic, ferro, escombraries, enderrocs i deixalles de jardineria.

Així mateix, buidat de cases en L’Estacio poden realitzar tasques secundàries com a neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho necessita. Això és molt propici en aquests casos on es desitja llogar o vendre, també quan es presenta la síndrome de Diògenes, es duen a terme reformes d’obres i sorgeixen situacions com els incendis i les inundacions.

També, es fa necessari esmentar que buidat de pisos en L’Estacio té un gran compromís en matèria de la cura del medi ambient. Per aquesta raó, porta tot el retirat fins a punts verds perquè siguin reciclats, a través dels processos corresponents, evitant així l’impacte negatiu en el nostre mitjà.

Quant als preus, totes les tarifes són les més econòmiques del sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada. Si vols accedir al teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web de l’empresa i allí completa el formulari. O comunica’t als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades en L’Estacio, 08030.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button