Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Estany

Ja no és obligatori haver de passar dies tractant de trobar la forma correcta per desocupar un espai. Així que si desitges llogar o vendre, buidatge de pisos a L´Estany s’encarrega de tot. Ells són un grup de professionals que ofereixen el millor servei, de major qualitat i amb els resultats esperats.

Cal destacar, que són una empresa homologada, doncs compten amb els certificats i permisos establerts per les lleis i ajuntaments. A més, els seus preus són els més baixos de tot el sector, a pesar que cada servei representa el pagament d’una tarifa específica. Com si fos poc, ofereixen el seu servei els 365 dies de l’any i fins a realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Ara bé, desocupen cases, oficines, parcel·les, pensions, xalets, habitacions, garatges, restaurants, bars, hotels, col·legis, hospitals, fàbriques, empreses vàries i naus industrials. Quant als objectes que retiren, destaquen electrodomèstics que es trobi danyats, màquines que estan fora de servei, taulons i mobles vells.

buidatge de pisos

També, estris, roba, catifes, teles, enderrocs, escombraries, restes de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. És important esmentar que en buidatge de pisos L´Estany, tenen una gran responsabilitat de caràcter ambientalista, és a dir, que porten tots els objectes a abocadors o punts verds per al seu reciclat o reutilització.

Això té amb objectiu impedir els impactes negatius o danys en el medi ambient. D’altra banda, ofereixen els seus serveis de buidatges en casos de reformes d’obres, inundacions, incendis i la coneguda síndrome de Diògenes. Els seus serveis secundaris són tasques de neteja, desinfecció i pintura, realitzats amb els millors materials.

Cal ressaltar, que una vegada hagin estat culminats tots els serveis, l’empresa fa lliurament de la factura corresponent. Per accedir al pressupost, solament s’ha d’omplir el formulari, al qual es pot trobar a la seva pàgina web o també trucar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

En defecte d’això, és igualment vàlid visitar les seves oficines situades en L´Estany, 08148. Allí el personal sempre espera amable per respondre a qualsevol dels dubtes i interrogants, o qualsevol informació relacionada amb el seu servei.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button