Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Et presentem les raons i trucs per reciclar a casa amb els nens

Reutilitzar envasos plàstics pot col·laborar amb el control dels efectes negatius del canvi climàtic, necessita més raons per reciclar les que usa? Conegui trucs per fer reciclatge a casa i com reutilitzar el plàstic fàcil per contribuir amb la cura del medi ambient i a més, fer manualitats amb els nens.

Els nens estimen compartir tasques manuals en el col·legi i a les seves cases. Amb ampolles de plàstic d’aigua, sucs, llet i altres productes es poden construir diferents objectes divertits, creatius i molt fàcils d’elaborar. Els objectes que poden fabricar-se són tants com la imaginació que es vulgui recrear.

Que necesitem per reciclar a casa

Es necessita un petit pla per recol·lectar ampolles plàstiques, per exemple les que queden com a deixalles sòlides dels refrescs i altres aliments a les festes infantils, les quals cal desinfectar-les i després transformar-les en cotxes, animals, tacs, mòbils, flors i qualsevol divertida joguina que vulgui fer amb les ampolles plàstiques recopilades.

Les titelles són una excel·lent idea per ser construïts amb recipients plàstics que es poden reutilitzar dels quals contenen suavitzants i altres detergents, ja que molts d’ells porten una rosteix molt pràctica, la qual els permet als nens jugar de forma molt còmoda i divertida. Amb retazos de tela, pintura i imaginació poden fer-se titelles fabuloses.

5 razones para reciclar

Un súper robot pot ser construït amb diferents recipients plàstics de diferents grandàries, perquè de manera enginyosa es puguin apilar i unir les peces amb cordó per després pintar-ho del color preferit. És un motiu de diversió que es pot gaudir a casa amb els més petits i fins i tot, plantejar-se fer una festa temàtica a partir del robot.

Amb ampolles de plàstic poden elaborar belles flors per decorar les habitacions de les nenes. Un jardí multicolor és una idea especial. Utilitza la teva imaginació i decora la teva balconada amb tests amb formes d’animals. Dissenyats amb motius originals i colors alegres i entretinguts.

La forma de reutilitzar els recipients plàstics és tan creativa com la teva decideixis, existeixen excel·lents tutorials sobre el seu reciclatge que donen pistes de com poden ser reciclats per evitar que contaminin l’ambient com a escombraries.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button