Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Figaro

Desocupar una propietat ja pot ser una tasca fàcil, gràcies al fet que es pot comptar amb l’excel·lent servei de buidatge de pisos Figaro. Són l’empresa amb les assistències de major qualitat, sempre estan en cerca d’atendre totes les necessitats dels seus clients, quant al buidatge es tracta.

Ells es dirigeixen fins al lloc on se’ls sol·liciti, allí realitzen el retir de diferents objectes com a estris, roba, catifes, taulons, mobles vells, enderrocs, escombraries, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic i deixalles de jardineria. També electrodomèstics, màquines fora de servei, mobles vells, roba i catifes.

Els espais on aquesta acció és executada són cases, pisos, oficines, xalets, habitacions, restaurants, bars, hospitals, col·legis, hotels, empreses vàries, fàbriques i naus industrials. Entre els atributs o beneficis de contractar a buidatge de pisos en Figaro, és que estan disponibles els 365 dies de l’any.

Fins a desocupar propietats, en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores. També, es destaquen per la seva responsabilitat amb el medi ambient, ja que porten tot el material retirat fins a punts verds perquè sigui reciclat, ja que allí reben el tractament adequat per a tal fi.

buidatge de pisos

Entre altres coses, aquesta empresa de buidatges està homologada i compta amb els permisos i certificacions que els exigeix la llei. Com a serveis secundaris realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura. Cal assenyalar, que aquest grup homologat també dona les seves assistències quan es duen a terme reformes d’obres.

També quan es produeixen incendis, inundacions i fins a la coneguda síndrome de Diògenes. Quant als preus, són el número 1 doncs a pesar que tot ha de ser abonat, totes les seves tarifes són les més econòmiques del sector. D’altra banda, sempre estan en la cerca de brindar atenció personalitzada, respatller i assessoria.

En aquest sentit, proporcionen el degut pressupost amb solament entrar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari. També pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i allí sol·licitar tota la informació. O simplement dirigeix-te fins a les seves oficines situades en Figaro, 08590. Allí tot el personal respondrà les teves inquietuds i interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button