Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Fogars De Montclus

Un servei de buidatge caracteritzat per la responsabilitat, puntualitat, eficiència i qualitat és el que ofereix buidatge de pisos Fogars De Montclus. Són una empresa extraordinària que busca brindar la millor assistència a tots els seus clients, fins i tot s’han convertit en els millors en aquest sector.

Estan homologats així que tots els certificats i permisos que les lleis i l’ajuntament els exigeixen, estan completament al dia. Són una empresa sempre disponible, doncs treballen els 365 dies de l’any i poden realitzar el buidatge d’espais, en menys de 24 hores per cobrir situacions d’urgència.

Tot el personal està molt bé capacitat, són professionals a l’àrea, assignats per a cada tasca en específic. En aquest sentit poden realitzar el buidatge, sense cap tipus d’inconvenients en espais com a cases, oficines, xalets, pensions, habitacions, restaurants, hotels, hospitals, col·legis, bars, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

D’allí realitzen el retir de mobles vells, roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, fusta, plàstic, ferro, cartró i paper. Tot sempre en el menor temps possible, doncs a més de brindar la millor atenció personalitzada, busquen prestar les seves assistències sense causar inconvenients o molèsties als veïns. Fins i tot s’ocupen de resoldre qualsevol contratemps que pugui sorgir en el buidatge.

Com a prestacions de caràcter secundari, netegen, desinfecten i pinten, sempre que així se’ls sol·liciti. La destinació de tot el retirat, reflecteix la gran responsabilitat i compromís de buidatge de pisos Fogars De Montclus, doncs s’encarreguen de portar tot fins a punts verds o abocadors perquè siguin sotmesos a processos correctes per al seu reciclat.

Així s’evita causar un dany negatiu en el medi ambient. Quant a les tarifes que ofereix aquesta empresa de buidatges, es fa indispensable esmentar que cada servei contractat ha de ser cancel·lat, en contrast, tots els preus són els més econòmics del sector.

Si vols, et fan arribar el teu pressupost, solament has d’ingressar a la pàgina i allí omplir el formulari aportant la informació sol·licitada. També pots comunicar-te als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades en Fogars De Montclus, 08479.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button