Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Folgueroles

És molt senzill desocupar un espai, sense importar les seves característiques o la quantitat d’elements a extreure, quan es compta amb el servei d’una empresa especialitzada és aquesta labor, tal com buidatge de pisos Folgueroles. Ells són un grup simplement insuperable i la millor opció per buidar la teva propietat.

En primer lloc, són l’empresa número 1 del sector, aquest lideratge es deu al seu excel·lent servei que brinda la millor atenció a tot moment. A més estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons l’establert per les lleis i ajuntaments.

Els seus clients sempre reben l’assessoria i respatller que requereixen, a través de la interacció personalitzada amb tot el personal de buidatge de cases a Folgueroles, el qual es conforma de professionals molt bé capacitats. Poden desocupar diversos espais com a cases, pisos, xalets, oficines, bars, restaurants, parcel·les i pensions.

També col·legis, hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques, mentre que els objectes que extreuen poden ser mobles, electrodomèstics danyats i màquines fora de servei. Així mateix, estris, catifes, roba, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria i certs materials com a cartró, fusta, paper, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

Una gran característica de buidatge de pisos a Folgueroles, és que s’encarreguen de transportar tots els objectes fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que aquests siguin reciclats. Aquesta important acció permet contribuir amb la cura del medi ambient i preservar-ho.

Entre altres coses, es pot comptar amb tots els seus beneficis els 365 dies de l’any i fins a realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Com si fos poc, tenen capacitat de dur a terme alguns serveis, encara que de forma secundària, com a neteja, desinfecció i pintura. Fins i tot acudeixen quan s’efectuen reformes d’obres.

De la mateixa manera, quan es produeixen incendis, inundacions i reformes d’obres. Quant als preus, són els més econòmics a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada per complet. Per sol·licitar el pressupost és molt senzill, solament s’ha de completar el formulari que està a la seva pàgina web, també cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines a Folgueroles, 08519.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button