Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Fonollosa

Gens millor que comptar amb un equip de professionals, sempre disposats a servir-li a qualsevol moment en què ho necessiti. Això quan es tracti de desocupar espais. Així que buidatge de pisos Fonollosa és l’elecció més intel·ligent. Som una empresa amb un fort sentit de la responsabilitat, el servei i l’eficàcia.

Aquests elements han guiat sempre el nostre treball i ens han portat a acumular una gran quantitat d’anys d’experiència. Obtenint la lleialtat dels nostres clients, els qui sempre ens lliuren la seva confiança i deixen el treball a les nostres mans. Segurs que tot resultarà de la millor manera.

Així mateix, som un grup homologat i posseïm les certificacions corresponents. Una vegada hàgim acabat el treball, els nostres clients reben la seva respectiva factura amb la descripció del servei proporcionat. Doncs busquem ser transparents i brindar als nostres usuaris l’atenció més personalitzada possible.

El nostre camp de treball són les oficines, cases, pisos, locals comercials, garatges, naus industrials, pensions, parcel·les i fàbriques. Els buidem retirant diferents articles o objectes com a electrodomèstics, mobles, teles, estris, màquines fora de servei, roba, estris, enderrocs i deixalles de jardins o remodelacions.

buidatge de pisos

També brindem assessoria i pot consultar-nos el seu pressupost, segons les característiques del buidatge que requereixi. Cadascun dels nostres serveis implica un preu, però no deixem d’oferir els més econòmics. Com si fos poc, som responsables quant al maneig de totes les andròmines retirades.

Ens encarreguem que rebin el tractament adequat perquè no causin problemes en el medi ambient. Per a això són portats a punts verds o en defecte d’això a abocadors amb la deguda autorització.

Consulti el seu pressupost a través del formulari a la nostra pàgina web. Nosaltres l’hi enviarem per aquest mitjà. Si prefereix, també disposem de les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 perquè es comuniqui amb nosaltres i gustosament li atendrem. Fins i tot, pot visitar-nos a Fonollosa, 8259.

Els nostres serveis són els millors, en buidatge de pisos a Fonollosa estem per servir-li els 365 dies de l’any les 24 hores del dia. Si requereix algun buidatge d’urgència, també estarem allí per resoldre-ho. No dubti a contactar-nos.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button