Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Font-Rubi

En moltes ocasions es fa necessari realitzar un procés de buidatge, per exemple quan es desitja llogar o vendre cal retirar tots els objectes que inquilins anteriors van deixar en el lloc. Al mateix temps, és vital que s’executi en el menor temps possible, de forma segura i amb resultats de qualitat, per a això i més buidatge de pisos Font-Rubi.

En ells trobaràs personal qualificat i professional, especialista en cadascun dels serveis que posen a la teva disposició. Estan per servir-li els 365 dies de l’any, en casos d’urgència també acudeixen per desocupar el teu espai en menys de 24 hores. Així mateix, entre els seus principals objectius es troben l’atenció personalitzada.

Ja que busquen proporcionar respatller i assessoria a més de la resolució de qualsevol inconvenient. En el mateix ordre d’idees, buidat de cases en Font-Rubi és una empresa que es troben homologada, doncs compten amb tots els certificats i permisos necessaris.

Els espais on realitzen o presten els seus serveis de buidatge són cases, oficines, xalets, parcel·les, habitacions, garatges, col·legis, hospitals, restaurants, locals comercials, naus industrials i fàbriques. Sempre acudeix al lloc una vegada se’ls contacti, amb la major puntualitat i compromís que els caracteritza.

buidatge de pisos

Per aquesta raó eviten causar danys en el medi ambient, així que para això porten tots els objectes extrets fins a punts verds o abocadors, perquè siguin processats amb les tècniques degudes i puguin ser reciclats o reutilitzats segons sigui el cas. Aquests objectes són mobles, estris, electrodomèstic i màquines fora de servei.

També, roba, catifes, escombraries, enderrocs, deixalla de jardineria, paper, cartró, fusta plàstic, ferro i plàstic. Cal assenyalar, que en buidatge de pisos en Font-Rubi fan lliurament del corresponent pressupost, per a això solament has d’omplir el formulari que trobaràs ingressant a la seva pàgina web.

També és totalment vàlid comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Font-Rubi, 08736. Quant als preus, cada servei ha de ser abonat, no obstant això, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. A més, una vegada finalitzin els treballs, fan lliurament de la factura corresponent.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button