Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Fumanya

No importa el dia, les circumstàncies, les característiques del lloc o la quantitat d’objectes, buidatge de pisos a Fumanya pot resoldre qualsevol situació de buidatge. Ells són una empresa molt bé establerta, que compta amb importants anys de trajectòria i experiència en el sector, per això s’han convertit en els líders.

Estan completament homologats, és a dir que expliquen els certificats i permisos necessaris per treballar. Solament fa mancada contactar-los i ells s’encarreguen de tot, desocupen cases, pisos, oficines, garatges, pensions i parcel·les. També naus industrials, fàbriques, xalets, restaurants, bars, hospitals i hotels.

Sempre acudeixen amb puntualitat i una gran responsabilitat, doncs estan compromesos amb cadascun dels seus clients, per això els ofereixen l’assessoria que necessiten i resolen els inconvenients que puguin sorgir. Ara bé, els objectes que extreuen són mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, catifes i roba.

buidatge de pisos

També parts d’ordinadors que estan desactualitzades, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, màquines que estan fora de servei i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Un punt de summa importància és que buidat de pisos en Fumanya porta tot fins a punts verds perquè siguin reciclats i així evitar l’impacte negatiu en el medi ambient. Entre altres coses, com alguns dels seus avantatges, destaquen que estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores.

Com si fos poc, els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei que es contracti ha de ser abonat. Doncs encara que de manera secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud.

Fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzen els seus serveis de buidatge en el lloc. També es fan presents durant reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Per sol·licitar el pressupost solament fa falta completar el formulari a la pàgina web, altres vies per obtenir informació són els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si es prefereix, es poden visitar les seves oficines situades en Fumanya.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button