Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gaia

Necessita buidar el seu pis d’una manera ràpida, fàcil i sense contratemps? Sense haver de gastar altes quantitats de diners per poder obtenir resultats de qualitat. Abans podia ser una labor gairebé impossible. Però amb buidatge de pisos Gaia tot es converteix en una tasca senzilla, solament n’hi ha prou amb contactar-los i ells s’encarreguessin de tot.

Són una empresa que realitza servei de buidatge en espais com a cases, pisos, oficines, restaurants, habitacions, parcel·les, garatges, naus industrials i fàbriques. Retiren des de mobles, electrodomèstics, estris, teles, màquines danyades fins a restes o desaprofitaments de fusta, paper, cartró, ferro i plàstic igual que deixalles de jardineria.

Igualment realitzen servei de buidatge quan es produeixen inundacions, incendis i casos d’acumulació excessiva, per causa d’algun trastorn com la síndrome de Diògenes. També atenen la sol·licitud d’empreses que requereixen aquest servei.

En suma, ofereixen atenció de manera secundària, quant a neteja, desinfecció i pintura. Buidatge de pisos en Gaia realitza el seu treball en temps rècord, en cas de presentar-se alguna urgència, en menys de 24 hores estan en la total capacitat de respondre a les sol·licituds. Fins i tot, tenen disponibilitat els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

Si desitja conèixer els costos, és molt simple. Solament ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí trobarà un formulari. Seguidament se li enviarà el pressupost, segons la informació del seu pis proporcionada allí. Al mateix temps, posen al seu abast alguns nombres telefònics com 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 perquè es comuniqui amb ells.

Si prefereix una atenció més personalitzada, pot acudir a les seves oficines situades en Gaia, 8672. Allí tot el personal li atendrà de la millor manera, li brindarà la corresponent informació, li donaran assessoria i respondran totes les seves preguntes. Cal destacar, que cada servei representa un preu, però de qualsevol forma són els més baixos de tot el sector.

Fins i tot, són tan professionals que porten tot el mobiliari i les deixalles cap a abocadors amb autorització per a tal fi o punts verds perquè rebin l’adequat tractament. I així no afectarà el medi ambient. No dubti i contracti els seus serveis, són els millors i els més econòmics.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button