Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gallifa

El buidatge d’algun immoble no té per què ser una tasca complexa, per a això es pot comptar amb l’excel·lent servei de buidatge de pisos Gallifa. Ells són una empresa completament homologada, que compta amb els certificats i permisos necessaris, segons les exigències de la llei i l’ajuntament.

A més estan disponibles els 365 dies de l’any, fins i tot estan a la teva sencera disposició per realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Tot això es deu al fet que el seu personal està excel·lentment qualificat i posseeix les tècniques i maneig d’eines necessàries. Entre els seus principals objectius es trobi brindar l’atenció més personalitzada possible a tots els seus clients.

La millor atenció per als seus clients. Així que ells sempre reben el respatller i assessoria que esperen. Si algun client desitja obtenir un pressupost, ells s’encarreguen de realitzar-ho amb base en les necessitats i requeriments personals. El procés per a la seva obtenció és molt simple, solament ingressa a la seva pàgina web i allí omple el formulari.

buidatge de pisos

Així mateix, els espais on s’exerceixen són xalets, habitacions, garatges, oficines, cases, pisos, establiments comercials, parcel·les, pensions, restaurants, bars, hospitals, hotels, col·legis, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes retirats, mobles vells, taulons, roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, electrodomèstics danyats i màquines fora de servei. Igual que plàstic, ferro, fusta, paper i cartró.

Entre uns altres dels serveis que presta buidatge de pisos a Gallifa, encara que de manera secundària, són tasques de neteja, desinfecció i pintura. Cal destacar, que cada contractació ha de ser pagada, en contrast tots els seus preus són els més econòmics de tot el sector. Quant a la destinació dels materials retirats, ressalta la seva responsabilitat en matèria ambiental.

Doncs l’empresa de buidatges s’encarrega de portar tot fins a punts verds o abocadors autoritzats amb la finalitat de sotmetre’ls a un procediment adequat, perquè puguin ser reciclats. Si desitges més informació o l’esmentat pressupost, també pots cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades a Gallifa, 08146.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button