Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gargalla

Buidatge de la teva propietat? Si aquest és el teu proper objectiu, no et preocupis, doncs buidatge de pisos en Gargalla s’encarrega de tot. La seva meta és oferir el millor servei, en el menor temps possible i amb els resultats esperats, a més dels més baixos preus.

Són una empresa de buidatge homologada, així que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons les exigències de les normatives legals i els ajuntaments. El seu servei és de primera, s’enfoquen a aconseguir la tranquil·litat dels seus clients, proporcionar-los assessoria i resoldre qualsevol dels inconvenients que puguin sorgir en el procés.

En aquest mateix ordre d’idees, treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Els espais que atenen són cases, pisos, oficines, xalets, restaurants, bars, pensions, parcel·les, naus industrials, fàbriques, hospitals, hotels, col·legis, entre altres.

Els objectes que retiren són mobles vells, estris, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament, catifes, roba, teles, taulons, enderrocs i deixalles de jardineria. També escombraries, paper, fusta, cartró, ferro i plàstic.

buidatge de pisos

És important esmentar, tot és portat fins a punts verds amb la finalitat que siguin reciclats o reutilitzats, doncs en aquests llocs són sotmesos a tractaments adequats i amigables amb l’ambient. Aquesta acció té l’objectiu de cuidar i preservar el mitjà.

Cal destacar, buidat de pisos en Gargalla també es pot contractar quan es duen a terme reformes d’obres, es produeixen incendis i inundacions o es manifesta la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’escombraries i objectes. Com a assistències secundàries, netegen i pinten, encara que han de ser sol·licitades de forma prèvia.

Pel que fa als preus, totes les tarifes són les més accessibles del mercat, a pesar que cada servei representa la quota d’un preu determinat, a més fan lliurament de la factura quan culminen els treballs. Per sol·licitar el pressupost, solament s’ha d’ingressar a la pàgina web i completar el formulari, també comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Gargalla, 41016.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button