Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gava

Si estàs buscant una empresa que ofereixi els millors serveis de buidatge, gens millor que buidatge de pisos a Gava. Ells són els millors en aquesta àrea, des que proporcionen la major atenció de qualitat a tots els seus clients, fins al servei final, on duen a terme la desocupació de l’espai determinat.

Això es deu al fet que el seu personal està molt bé qualificat i la seva formació els fa capaces de realitzar qualsevol tipus de buidatge, sense importar les característiques de l’immoble o la quantitat d’objectes a retirar. Així mateix, estan completament homologats, doncs tenen tots els certificats i permisos corresponents.

A més, estan disponibles els 365 dies de l’any, així que poden desocupar un espai en menys de 24 hores, quan es tracta de casos d’urgència. Ara bé, els espais en els quals s’exerceixen són empreses de tot tipus, fàbriques, naus industrials, cases, oficines, pensions, pisos, xalets, parcel·les, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, entre altres.

buidatge de pisos

Quant al material o objectes retirats destaquen els mobles vells, trasts, estris, catifes, roba, taulons, electrodomèstics danyats i maquinària fora de funcionament, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria, cartró, plàstic, fusta, ferro i paper.

És molt important assenyalar, que tot això és portat a abocadors que posseeixen la corresponent autorització, en defecte d’això a punts verds on són processats amb les tècniques corresponents perquè finalment siguin reciclats o reutilitzats.

Entre altres coses, buidat de pisos en Gava es fa present en casos on es manifesta la síndrome de Diògenes, quan es realitzen reformes d’obres, o quan es produeixen desastres naturals i accidents com les inundacions i incendis.

Pel que fa als preus, tots els serveis sol·licitats han de ser pagats, encara que tots i cadascun dels preus són els més econòmics de tot el mercat. Pots accedir al teu pressupost, amb base en les teves necessitats personals, solament ingressa a la pàgina web i allí omple el formulari.

O si prefereixes flama als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visita les oficines situades en Gava, 08850. Cal destacar, que una vegada finalitzats els treballs, l’empresa de buidatges fa lliurament de la corresponent factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button