Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gelida

La desocupació d’una propietat ja no té per què ser una labor complexa, doncs para això buidatge de pisos a Gelida s’encarrega de tot, ells són els especialistes indicats per dur a terme aquesta labor. Al mateix temps, són els millors, el seu servei és de qualitat i són garantia dels millors resultats.

Existeixen diverses formes de contactar-los, es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar de forma directa les oficines situades a Gelida, 08790. Encara que ofereixen una forma molt senzilla de sol·licitar el pressupost, solament s’ha d’ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari, això com a pas previ.

A més, elaboren aquesta cotització amb base en les necessitats i requeriments de cadascun dels seus clients. És a dir, proporcionen atenció personalitzada, perquè els seus clients sempre rebin el millor. En suma, compten amb un equip de professionals excel·lent, sempre disposats a servir, per a això treballen els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

També tenen capacitat de desenvolupar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Entre altres coses, buidat de pisos a Gelida és una empresa homologada, compten amb els certificats i permisos exigits per les lleis i els ajuntaments per poder treballar.

Ara bé, els espais on s’exerceixen són cases, pisos, oficines, pensions, parcel·les, habitacions, garatges, restaurants i bars. Igual que col·legis, hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques, fins a empreses de qualsevol tipus.

Quant als objectes que extreuen, destaquen els mobles vells, taulons, roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, escombraries i enderrocs. A més d’electrodomèstics danyats i màquines fora de servei.

Ressalta la seva responsabilitat quant al medi ambient, per aquesta raó s’encarreguen de portar tots els objectes fins a punts verds, on a través de certs procediments, són reciclats o reutilitzats.

Pel que fa als preus, és una de les seves millors característiques, doncs buidat de cases a Gelida ofereix els preus més baixos de tot el mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser abonada íntegrament. Com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i netegen la teva propietat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button