Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gironella

T’urgeix buidar d’una vegada per sempre el teu local o pis? La solució està a les teves mans, deixa aquest treball als professionals, els qui estaran complaguts d’ajudar-te i ho faran de la millor manera possible. Ells són buidatge de pisos a Gironella, l’empresa número 1 en el sector, doncs el seu servei és simplement inigualable.

Això es manifesta en el seu compromís, sempre estan disposats a servir als seus clients, tant les 24 hores com durant els 365 dies de l’any. A tot moment busquen un tracte directe i personalitzat amb l’usuari i l’assessoren a totes les seves inquietuds. Així mateix, busquen complir amb les seves prestacions en el menor temps possible, amb la finalitat d’evitar inconvenients.

Compten amb una àmplia experiència, personal competent per a cada tasca i les eines corresponents. Al mateix temps, buidat de pisos a Gironella són una empresa homologada, posseeixen els certificats i permisos al dia. Quan es tracti d’alguna urgència, ells estaran allí igualment.

Una vegada acabin de prestar el seu servei, lliuren al client la respectiva factura. Fins a portar els objectes retirats a punts verds, on reben tractament amb finalitats ecològiques, per així protegir l’ambient. Tot a través del reciclatge i la reutilització. En defecte d’això, els dirigeixen fins a abocadors degudament autoritzats per a això.

buidatge de pisos

Quant als llocs on realitzen aquest treball, destaquen cases, pisos, oficines, locals, bars, restaurants, hotels, col·legis, habitacions, parcel·les, fàbriques i indústries. Retiren enderrocs, restes de materials no perillosos, enderrocs, mobles, estris, roba, electrodomèstics i màquines que estiguin fora de servei.

També, sempre es troben disponibles per proporcionar el pressupost. Aquesta és un dels importants avantatges de contractar a buidatges de cases Gironella, doncs a pesar que cada servei que se sol·liciti té un cost, tots són els més econòmics del sector. Així que si desitja accedir a la seva cotització, no dubti a ingressar a la pàgina web i omplir el formulari.

De la mateixa manera, pot cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí el personal li atendrà i respondrà a qualsevol de les seves preguntes. També pot visitar les oficines a Gironella, 08680.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button