Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Granera

Sempre que vulguis desocupar un espai, no dubtis a contactar a buidatge de pisos Granera, ells s’encarregaran de tot. Fins i tot resolen qualsevol inconvenient que sorgeixi en el procés, doncs són un grup de professionals al teu servei amb les assistències i resultats de la millor qualitat.

Per començar, estan completament homologats, ja que compten amb tots els certificats i permisos corresponents. Ofereixen els seus serveis els 365 dies de l’any, així que no importa el moment en què necessites el buidatge, ells ho faran per tu, fins a desocupar espais en menys de 24 hores, quan es donen situacions d’urgència.

En casos de reformes d’obres, síndrome de Diògenes, inundacions i incendis també es fan presents. Una altra les seves grans característiques és que tot el seu personal està molt bé capacitat i per a cada tasca, compten amb un grup específic.

Els immobles on duen a terme els seus treballs són habitacions, garatges, cases, oficines, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, bars, locals comercials, hospitals, col·legis, naus industrials, entre altres. Així que no importa la grandària o tipus de propietat que requereixis buidar, tampoc la quantitat d’objectes a retirar, doncs extreuen escombraries, enderrocs i deixalles de jardineria.

buidatge de pisos

També, electrodomèstics danyats, màquines que estiguin fora de servei, mobles vells, taulons, estris, roba, catifes, ferro, plàstic, fusta, cartró i paper.

Quant a la seva destinació, tot és portat per buidatge de pisos a Granera fins a abocadors que posseeixen la corresponent autorització o punts verds, allí són processats amb tècniques adequades perquè finalment siguin reciclats. D’aquesta manera s’evita causar un dany negatiu en l’ambient.

De forma secundària, realitzen labors de neteja i pintura, encara que amb prèvia sol·licitud. Així mateix, tots els serveis de buidatges han de ser cancel·lats, no obstant això els seus preus són els més econòmics de tot el sector. Si desitges accedir al teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web i allí omple el formulari.

També pots comunicar-te a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o acudir directament a les seves oficines, situades a Granera, 08183. Cal destacar, que una vegada finalitzin els seus treballs realitzen el lliurament de la corresponent factura com a mostra de la seva responsabilitat i transparència.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button