Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Granollers

Vendre o llogar són accions necessàries en algunes circumstàncies, aquestes són negociacions que poden prendre algun temps. No obstant això, existeix un mecanisme per fer d’elles ràpides i efectives, només cal contractar a buidatge de pisos a Granollers.

Ells s’encarreguen de retirar tots aquests objectes que possiblement, els inquilins o ocupants anteriors van deixar en el lloc, deixant tot l’espai lliure i amb una millor aparença. Fins i tot, si es realitzen reformes d’obres, ells estan allí per retirar enderrocs i materials. També es fan presents en casos d’inundacions, incendis i la complexa síndrome de Diògenes.

Buidatge de pisos a Granollers és una excel·lent empresa homologada, ja que posseeix els certificats i permisos necessaris per dur a terme el servei. Es caracteritzen per la seva atenció amable i personalitzada i per la seva extraordinària disponibilitat els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

Així mateix, tenen capacitat de desenvolupar buidatges en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores. Ara bé, s’encarreguen de retirar objectes com a mobles vells, electrodomèstics danyats, catifes, teles, robes i estris. També taulons i màquines fora de servei.

Igual que materials com a cartró, paper, fusta, ferro i plàstic. Cal destacar, tot això és processat amb la finalitat de reciclar, doncs para això són portats fins a punts verds, on reben el tractament corresponent. L’objectiu d’aquesta pràctica és fer una aportació o contribuir a la conservació del medi ambient.

En el mateix ordre d’idees, els espais d’on realitzen els buidatges són cases, pisos, oficines, habitacions, garatges, xalets, parcel·les, restaurants, bars, hotels, hospitals i col·legis. També naus industrials, fàbriques i empreses de diferents tipus.

Pel que fa als preus, són insuperables, doncs a pesar que cada servei de buidatge sol·licitat representa una suma determinada a pagar, totes les tarifes són les més econòmiques i accessibles del mercat.

És important esmentar, per sol·licitar el pressupost és molt senzill, solament completar el formulari a la seva pàgina web. O si es prefereix cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines directament, aquestes se situen a Granollers.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button