Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Greixer

Ja no tens per què passar algunes males estones o fer treballs complicats per poder desocupar la teva propietat, per a això pots comptar amb buidatge de pisos a Greixer. Són la millor empresa del sector, sempre a la disposició de tots els seus clients, els qui sempre dipositen la seva confiança en ells i reben els millors resultats.

Així que si penses llogar, vendre el teu immoble o realitzar alguna reforma en la infraestructura, has d’acudir als seus serveis de buidatges, doncs ells retiraran tots aquests objectes que anteriors inquilins van deixar en el lloc o aquests enderrocs que van quedar allí. Fins i tot, es fan presents quan sorgeixen inundacions, incendis i fins a quan es manifesta la síndrome de Diògenes.

Una de les seves millors parts, és que estan completament homologats i estan al dia amb tots els certificats i permisos que els exigeixen les lleis i l’ajuntament. També, compten amb el millor equip de professionals i estan disponibles els 365 dies de l’any. Si tens una situació d’urgència i requereixes desocupar, ells també ho faran i en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Quant als objectes que retiren es troben roba, catifes, estris, deixalles de jardineria, mobles vells, electrodomèstics, taulons, parts de computadora, màquines que es troben fora de funcionament, cartró, paper, ferro, fusta i plàstic.

Així mateix, aquests objectes són retirats d’espais com a cases, pisos, xalets, oficines, garatges, parcel·les, habitacions, pensions, hospitals, hotels, col·legis, bars, locals comercials, fàbriques i naus industrials. Posteriorment, els porten fins a punts verds per al seu correcte tractament, és a dir, són reciclats amb la finalitat d’evitar danys en l’ambient.

D’altra banda, buidat de pisos en Greixer realitza labors de neteja i pintura com a serveis secundaris. També realitzen el pressupost que s’ajusta a les seves necessitats, per a això solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari.

Igual que posen a la teva disposició els seus nombres telefònics perquè et posin en contacte amb ells, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si prefereixes, pots acudir de forma directa fins a les seves oficines situades en Greixer, 17539. Allí tot el personal t’espera per atendre’t de la millor manera i respondre als teus interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button