Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gualba de Baix

Moltes vegades es requereix dur a terme el buidatge d’algun lloc i para això el millor és buscar l’ajuda d’alguna de les diferents empreses especialitzades. No obstant això, permetre l’entrada de persones desconegudes a aquest espai personal, genera dubtes o certa sensació de desconfiança. Això canvia completament, quan es tracta de buidatge de pisos a Gualba de Baix.

La raó és que són una empresa seriosa, responsable i compleixen amb tots els certificats i permisos necessaris. És a dir, són un grup totalment homologat. El seu personal ha estat capacitat per ser prestadors de serveis competents i especialitzats. Ells es dirigeixen fins al seu pis, local comercial, habitació, garatge, col·legi, fàbrica o nau industrial.

Quant als objectes que retiren destaquen els mobles, articles de fusta, màquines danyades, electrodomèstics, estris, roba, catifes, desaprofitaments i enderrocs produïts per remodelacions, incendis i inundacions. Fins i tot, atenen en cas d’acumulació d’escombraries i objectes a l’excés, conegut com a síndrome de Diògenes.

I si el client ho sol·licita, també desenvolupen activitats de neteja, desinfecció i pintura. Això resulta molt favorable, quan es tracta de llogar o vendre algun pis o local. En aquest ordre d’idees, tots i cadascun dels serveis contractats en buidatge de pisos a Gualba de Baix, tenen un preu a pagar.

buidatge de pisos

En contrast, són els més econòmics i més accessibles del mercat. Cal destacar, que sempre estan disposats com a part prèvia al seu treball, aportar el pressupost ajustat a les necessitats o característiques del pis a buidar. Per accedir a aquest, solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina web de l’empresa i omplir el formulari.

Amb les dades subministrades ells realitzaran els càlculs i enviaran aquest pressupost. També és vàlid trucar a les seves 2 línies telefòniques, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si prefereix, pot acostar-se a les seves oficines, on el personal li espera per atendre-li gustosament. Exactament a Gualba de Baix, 08474.

Cal destacar, que aquesta empresa té un alt sentit ecològic, doncs tots els objectes retirats es destinen a abocadors amb l’autorització requerida o punts verds on són tractats per al reciclatge o reutilització.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button