Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gualba De Dalt

Quan comptes amb el suport, respatller i assessoria de buidatge de pisos Gualba De Dalt, tot resulta senzill, ràpid i amb els resultats de major qualitat. Això es deu al fet que són una empresa de buidatges compromesa amb els seus clients, que a tot moment busquen brindar la millor atenció i dur a terme els serveis de forma eficient.

Això els ha permès posicionar-se com els primers de tot el sector, doncs no existeix algun tipus de buidatge que ells no estiguin a l’altura de realitzar. Una vegada siguin contactats es dirigeixen fins al pis, casa, oficina, xalet, pensió, bar, restaurant, hotel, hospital, col·legi, nau industrial, fàbrica, entre altres.

D’allí realitzen el retir de deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. També enderrocs, escombraries, estris, roba, catifes, taulons, mobles vells, assecadora, neveres, cuines o qualsevol electrodomèstic que estigui fora de servei. Màquines danyades com a aires condicionats i parts de computadores.

És important esmentar, que tot això és portat fins a punts verds on reben l’adequat tractament, amb l’objectiu de reciclar o reutilitzar. D’aquesta forma s’evita causar un dany en el medi ambient.

buidatge de pisos

Entre altres coses, buidat de pisos a Gualba De Dalt és una empresa completament homologada, amb tots i cadascun dels certificats al dia. També, treballen els 365 dies de l’any i tenen la disponibilitat per servir fins a casos d’urgència, així que duen a terme el buidatge en menys de 24 hores.

En el mateix ordre d’idees, sempre busquen brindar l’atenció personalitzada de qualitat, que els seus clients mereixen, fins i tot els fan lliurament del pressupost que s’ajusta a les seves necessitats i peticions. Solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina de l’empresa i omplir el formulari, posteriorment ells enviaran la cotització.

Altres formes d’obtenir-ho és cridant a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les oficines situades a Gualba De Dalt, 08474. Quant als preus, totes les assistències han de ser cancel·lades, encara que els seus preus són els més econòmics del sector. A més, una vegada que finalitzin les seves tasques, fan lliurament de la corresponent factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button