Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Guardiola De Bergueda

Desocupar un lloc pot convertir-se en una de les majors tasques, perquè això no resulti de tal manera, el millor és contractar els serveis d’una empresa especialitzada, com a buidatge de pisos a Guardiola De Bergueda.

En ells es troba el suport i l’assessoria que es requereix per iniciar aquest procés, així que de forma prèvia, ells fan lliurament del corresponent pressupost, que a més s’ajusta les necessitats personals. Per obtenir-ho, solament es necessita ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

Ara bé, els espais que desocupen poden ser molt variats, com a pisos, cases, habitacions, parcel·les, pensions, xalets, hotels, hospitals, restaurants, locals comercials, naus industrials i fàbriques. Quant als objectes que retiren, aquests són materials com a cartró, paper, plàstic, ferro i fusta.

També, deixalles de jardineria, mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, taulons, catifes i estris. És important precisar, tots aquests objectes tenen una destinació amable amb el medi ambient, doncs l’empresa s’encarrega de portar-los fins a punts verds perquè siguin reciclats.

buidatge de pisos

Entre altres coses, buidat de pisos en Guardiola De Bergueda és una empresa homologada, que compta amb els certificats i permisos necessaris per dur a terme el seu treball. La seva disponibilitat és de les millors, doncs es pot comptar amb els seus serveis els 365 dies de l’any i fins a dur a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Com a serveis extra, netegen, desinfecten i pinten emprant materials de la més alta qualitat, tot això ha de ser sol·licitat de forma prèvia. Quant als preus, cada servei de buidatge ha de ser cancel·lada, no obstant això, ofereix les tarifes més accessibles del mercat. En aquest tema, destaca la seva responsabilitat i transparència, doncs una vegada culminen els serveis fan lliurament de la factura.

Així que no esperis més i sol·licita el teu pressupost. Altres formes per obtenir informació són comunicar-se als seus números de telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines de forma directa, aquestes estan situades en Guardiola De Bergueda.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button