Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Gurb

Si tens una casa, pis, oficina, xalet, habitació, garatge, parcel·la, pensió, restaurant, bar, hospital, col·legi, hotel, local comercial, empresa, fàbrica o nau industrial i requereixes desocupar-la, en buidatge de pisos a Gurb ho faran per tu.

Ells són una empresa de buidatge excel·lent, estan molt bé consolidats com el número 1 del sector. Estan molt bé conformats, doncs tot el seu personal està qualificat, ja que compten amb totes les tècniques i eines necessàries. A més tenen una visió molt clara dels quals significa el seu servei.

Doncs el seu principal objectiu és brindar atenció personalitzada, a través del respatller i assessoria als seus clients. Així mateix, estan homologats i posseeixen els certificats i permisos necessaris per poder exercir la feina de casa, d’acord a les lleis i l’ajuntament.

Ara bé, els objectes que retiren són molt variats, com a enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, fusta, cartró, ferro i plàstic. Mobles vells, roba, catifes, màquines, electrodomèstics, taulons, entre altres. Com si fos poc estan a la teva disposició els 365 dies de l’any i estan en capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Així mateix, tenen un gran sentit de respecte i responsabilitat pel medi ambient, en aquest sentit, per evitar algun tipus de dany, porten tots els objectes retirats fins a abocadors o punts verds. En aquests espais són sotmesos a diferents tractaments amb la finalitat de reciclar o reutilitzar.

D’altra banda, en buidatge de pisos a Gurb, també tenen les condicions per atendre buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es fa present la síndrome de Diògenes. Com a servei secundari, duen a terme tasques de neteja, pintura i desinfecció, sempre que així se sol·liciti.

Ara bé, totes i cadascuna de les prestacions o assistències sol·licitades han de ser cancel·lades. En contrast els preus són els més accessibles de tot el sector. Si vols obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la seva pàgina web i allí omple el formulari. També pots comunicar-te als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Igual que visitar les oficines situades a Gurb, 08503. A més, lliuren factura quan finalitzen els seus serveis de buidatge.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button