Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Horta D´Avinyo

Un buidatge pot ser una miqueta complex, però si es deixa tot el treball en mans de professionals, es converteix en una tasca senzilla, els millors són buidatge de pisos a Horta D´Avinyo. Compten amb el personal més qualificat, a més que ofereixen la millor assessoria.

Entre els seus principals objectius, destaca la preocupació per brindar l’atenció més personalitzada possible. A més, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Quant als llocs on realitzen la feina de casa es troben les cases, xalets, oficines, pensions, pisos, habitacions, garatges i parcel·les.

També desocupen restaurants, col·legis, hospitals, hotels, bars, fàbriques i naus industrials. D’aquests espais realitzen el retir de roba, estris, catifes, teles, restes de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, enderrocs i escombraries. També electrodomèstics danyats i màquines fora de servei.

Tot és portat fins a punts verds o abocadors que posseeixen la corresponent autorització, allí reben el tractament necessari perquè finalment siguin de reciclats o reutilitzats. D’aquesta forma s’evita causar algun tipus de dany en el medi ambient, al contrari preservar-ho. Cal destacar, estan homologats i compten amb tots els certificats i permisos respectius.

buidatge de pisos

Quant a serveis extra, buidat de pisos en Horta D´Avinyo realitza treballs de neteja, desinfecció i pintura. En termes de tarifes, cada assistència contractada ha de ser cancel·lada, encara que els seus preus són els més econòmics del sector. Cal assenyalar, que aquesta empresa de buidatge realitza les seves assistències en casos on es manifesti la síndrome de Diògenes, així com inundacions, incendis i reformes d’obres.

Si desitges obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la pàgina web de l’empresa i allí omple el formulari, ells t’enviaran la cotització. També pots cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Horta D´Avinyo.

Sense importar la via de comunicació que se seleccioni, sempre es garanteix que es rebrà la major atenció, doncs el personal està molt disposat a tot moment a respondre totes les preguntes i qualsevol dubte.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button