Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Hortsavinya

Les preocupacions relacionades amb desocupació de pisos són cosa del passat, ja no és necessari intranquil·litzar-se amb aquest tipus de qüestions, doncs ja es pot comptar amb buidatge de pisos a Hortsavinya. Ells són una empresa consolidada i experta en aquesta àrea, estan recolzats per anys d’experiència i una gran trajectòria.

Els anys d’excel·lent servei els han portat a ser els líders en tot el sector, els seus principals atributs són el seu equip de treball, conformat per professionals assignats per a cada labor. En summa al fet que estan homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents segons les exigències de les lleis.

Així mateix, estan disponibles a tot moment els 365 dies de l’any, fins a poder dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Ara, bé els espais on presten els seus serveis són cases, pisos, parcel·les, pensions, xalets, oficines, habitacions i uns altres de major grandària com a locals comercials, bars i restaurants.

Fins i tot, hospitals, col·legis, fàbriques, naus industrials i empreses de diversos tipus. Pel que fa als objectes que extreuen es troben estris, paper, cartró, fusta, ferro, plàstic, enderrocs, escombraries i restes de jardineria.

buidatge de pisos

També, teles, roba, catifes, taulons, mobles vells, electrodomèstics danyats o màquines fora de servei. És important fer esment a la destinació d’aquests objectes, doncs buidat de pisos en Hortsavinya té una gran responsabilitat quant a aquest punt.

Per evitar causar el dany mediambiental, l’empresa de buidatge porta tot fins a punts verds, i és en aquests llocs on són sotmesos a certs procediments amb la finalitat de ser reciclats o reutilitzats. D’altra banda, ofereixen la feina de casa en casos d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres.

Pel que fa als preus, cada assistència ha de ser cancel·lada, no obstant això tots els preus són els més econòmics de tot el mercat. De fet, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzin les tasques.

Per sol·licitar el pressupost n’hi ha prou amb completar el formulari que es troba a la pàgina web. També cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Hortsavinya.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button