Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Idees per a organitzar un garatge

El garatge s’utilitza normalment per a guardar el cotxe, però també l’usem per a guardar bicicletes, eines i una infinitat de coses. En emmagatzemar totes aquestes coses que no caben a la casa, el garatge es torna molt difícil mantenir-lo en ordre.

Encara que sabem que hem d’organitzar-ho, no ho fem, perquè no sabem per on començar i com acomodar-ho perquè quedi bé. Existeixen múltiples idees de com ordenar cada objecte que es trobi en un garatge perquè tot quedi visible i localitzable. A més, permet que tot es vegi més espaiós i tingui una millor presentació quan s’obri.

Fer un repàs

Per a començar a organitzar un garatge primer s’ha de fer un repàs de tot el que es troba en ell. Això permetrà recordar-te del que serveix i el que no, per a poder desfer-te d’allò que no utilitzes i és innecessari. En botar tot el que no t’agrada i està trencat, tindràs més espai per a organitzar tot allò que sí que utilitzes i és necessari.

Això permetrà que en el garatge puguis fer moltes coses amb un espai còmode, com a fusteria, arreglar bicis o l’automòbil, rentar la roba, entre altres.

Idees fàcils per a ordenar el garatge

Per a organitzar el garatge d’una forma senzilla, però quedi tot ben acomodat, has d’aprofitar alguns materials que tal vegada tens. Així, pots reciclar algunes coses i treure-li el màxim profit a tot el que tinguis. Aquestes són algunes idees:

1. Utilitza un armari

Si tens alguns armaris que no usis, pots pintar-los i utilitzar-los per a fer un espai de magatzematge i guardar objectes petits. Aquesta és una manera de guardar algunes eines que utilitzis i de tornar a usar el que portaries a les escombraries. A més, pots pintar-ho del color que prefereixis i vernissar-lo.

2. Mobles fets de fusta

Si en el teu garatge tens fusta guardada pots usar-la per a crear uns mobles que et serveixin per a guardar les teves coses. Només has de prendre les mesures de l’espai on el col·locaràs i començar a elaborar el moble. Si la fusta està intacta pots deixar-la del seu color natural.

3. Barra per a les bicicletes

Per a no tenir les bicis per tots costats en el garatge, et recomanem usar una barra caragolada en el sòl i en el sostre. Després, has de col·locar uns suports per a poder penjar les bicis fàcilment i perquè aquestes no estiguin tirades i no es danyin.

Però, si no tens una barra pots usar uns tensors i col·locar una taula de fusta perquè serveixi per a posar els cascos de la bici. També, pots afegir uns ganxos en el sostre per a penjar-les, però has de ser alt per a poder despenjar i penjar.

4. Caixes de fusta

Per a evitar entrar a casa amb les sabates brutes pots crear una sabatera amb caixes de fusta que ja no usis. Has de caragolar-la a la paret perquè no s’esfondri i emmagatzemar botes de muntanya o d’aigua, sabatilles de tennis, botes de futbol, entre altres.

5. Flascons de plàstic

Si en el garatge tens claus tirats per tots costats per no tenir un lloc on guardar-los, pots usar flascons de plàstic. Així, pots separar-los per grandàries i saber en quin flascó estan els més grans i en quins estan els petits per a mantenir tot en ordre.

Una altra opció és col·locar-li a les tapes dels flascons un imant per a penjar-los en qualsevol espai que sigui de metall. Aquest permetrà aprofitar aquests espais petits i és molt pràctic per a aconseguir els claus, només has d’enroscar i descaragolar els flascons.

6. Suports en la paret

Alguna cosa que no pot faltar en els garatges són les eines i, en general, és molt difícil trobar un bon lloc per a guardar-les. Una bona idea és, fixar uns suports en la paret amb tubs PVC per a evitar que caiguin i estiguin ordenats.

També, pots instal·lar un panell de metall perquè totes les eines estiguin ben acomodades i no perdre de vista cap.

7. Canastres

Si tens algunes canastres o cistells de filferros pots penjar-los en la paret per a guardar les pilotes o joguines que els nens deixen regats. A més de ser una excel·lent idea és molt decorativa.
En utilitzar totes aquestes senzilles idees, pots mantenir el teu garatge organitzat i tot estarà a la vista. A més, es veurà més espaiós que abans.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button