Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Igualada

Cada vegada que vulguis realitzar un buidatge, deixa tot en mans expertes. Doncs és la millor forma d’obtenir tranquil·litat, rapidesa i per descomptat, resultats de qualitat. Així que la millor opció és contractar els serveis de buidatge de pisos Igualada.

Aquesta empresa compta amb personal molt bé qualificat que es preocupen per brindar l’atenció més personalitzada possible. Doncs busquen que els seus clients rebin l’assessoria que requereix, el respatller que necessiten i la tranquil·litat que ocasiona veure qualsevol inconvenient resolt.

Així mateix, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden oferir els seus serveis en situacions d’urgència, realitzant buidats en menys de 24 hores, per a la comoditat de tots. Són una empresa de buidatge homologada, amb tots els certificats i permisos al dia.

Entre els espais que desocupen, es troben oficines, pisos, xalets, cases, garatges, hotels, restaurants, bars, col·legis, hospitals, locals comercials, empreses vàries, fàbriques i naus industrials. En el mateix ordre d’idees, retiren paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, escombraries, enderrocs i deixalles de jardineria.

buidatge de pisos

A més de mobles vells, taulons, electrodomèstics que no serveixen, màquines danyades, estris, parts d’ordinadors, catifes, roba, entre altres. Sempre tenint en compte, que la protecció del medi ambient és un element clau. Així que porten tots els objectes fins a punts verds, on són tractats per al seu reciclat o reutilització.

Quant als preus són els més econòmics de tot el mercat, molt a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb una suma específica. És important ressaltar, que una vegada acabin de prestar els seus serveis de buidatge, fan lliurament de la corresponent factura com a mostra de la seva transparència.

Un dels punts més importants, és que buidat de pisos a Igualada, ofereix el pressupost amb base en les teves necessitats o els requeriments del teu pis. Si vols accedir a ell, solament has de visitar la pàgina web i allí omplir el formulari amb la informació sol·licitada.

O si prefereixes, també són vàlides les opcions de cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 i visitar de forma directa les oficines situades a Igualada, 08700. Solament contacta’ls i comprovaràs el seu servei de qualitat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button