Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Jorba

Sempre cal comptar amb l’ajuda d’una empresa sòlida i responsable quan es tracta de buidar un lloc. En aquest sentit, buidat de pisos a Jorba és excel·lent, doncs és una empresa que a més de servei de qualitat i bons preus, realitza el treball en el menor temps. Fins i tot, ocupen el lloc número 1 entre totes les empreses de la branca.

Buidatge de pisos a Jorba completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei. El seu camp de treball són les fàbriques, naus industrials, cases, oficines, xalets, parcel·les, pensions i garatges. També restaurants, habitacions, pisos, hotels, hospitals, restaurants, bars, col·legis i uns altres.

Quant als objectes que retiren, destaquen els mobles vells, taulons, màquines fora de servei, electrodomèstics danyats, estris, roba, teles i catifes. També plàstic, ferro, fusta, cartró, paper, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

Cal destacar, estan disponibles els 365 dies de l’any i si es tracta de buidatges d’urgència, estan en total disposició i posseeixen la capacitat per dur-los a terme en menys de 24 hores. Com a serveis de tipus secundari, realitzen labors de neteja, pintura i desinfecció.

buidatge de pisos

Cal ressaltar la destinació dels objectes extrets, doncs l’empresa porta tot fins a abocadors o punts verds. Allí reben el tractament adequat per ser reciclats i així impedir causar danys o impactes negatius en el medi ambient. En casos de reformes d’obres, síndrome de Diògenes, inundacions i incendis, també es fa present buidatge de cases a Jorba

Entre altres coses, cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada, encara que tots els seus preus són els més econòmics del mercat. Destaquen perquè el seu servei de buidatge és personalitzat, brinden respatller, assessoria i el pressupost ajustat a les necessitats, per a això solament és necessari ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

Altres formes d’accedir a més informació, són visitar de forma directa les oficines, situades a Jorba, 08719 o cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Tot el personal espera per atendre-li de forma amable i respondre els seus dubtes i interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button