Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Barata

Vendre o llogar pot ser més senzill quan es compta amb buidatge de pisos a La Barata, doncs ells són una empresa de buidatges sòlida amb anys d’experiència i trajectòria. La seva qualitat de servei és elevada i a tot moment busquen que els seus clients rebin la millor atenció. Contractar els seus serveis fa que qualsevol negociació es doni ràpidament.

Això es deu al fet que una vegada s’efectuï la contractació, dirigeixen amb la major puntualitat fins al lloc que pot ser casa, oficina, pis, xalet, pensió, parcel·la, habitació o garatge. Fins i tot hotel, hospital, col·legi, restaurant, bar, nau industrial, fàbrica o empresa. Presten els seus serveis en el menor temps possible per retirar diferents objectes.

Entre aquests, mobles vells, electrodomèstics que no serveixen, catifes, teles, i roba. També, escombraries, enderrocs, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. Igual que màquines fora de funcionament i taulons.

buidatge de pisos

Tot és portat fins a punts verds per al seu apropiat tractament amb finalitats de reciclatge, és d’aquesta forma com a buidatge de pisos en La Barata contribueix a cura de l’ambient i evita danys en el mateix. Entre altres coses, estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament.

El seu servei és prestat els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Com a serveis extra duen a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura amb els millors materials i resultats de qualitat. És important esmentar, que cada servei de buidatge ha de ser cancel·lat, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat.

També cal ressaltar, que com a mostra de la seva transparència fan lliurament de la factura, una vegada culminin els seus treballs. Per obtenir el pressupost, el procés és ràpid i simple, solament fa falta completar el formulari que es troba a la pàgina web.

També, és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Barata, 08225. Allí el personal respon tots els dubtes i interrogants que els seus clients puguin tenir.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button