Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Batlloria

Un servei de buidatge ha de ser eficient, de qualitat, no causar molèsties i incomoditats i a més ha de ser realitzat en el menor temps possible. A més, ha de ser un servei complet, que resolgui qualsevol inconvenient i s’encarregui de cada part del procés, no solament de retirar també buscar la destinació indicada per als objectes. Aquest és el servei ofert per buidatge de pisos La Batlloria.

Les raons és que són una empresa de buidatges seria, responsable i estable, compten amb gran experiència i trajectòria, en suma a estar homologats. És a dir, que compten amb totes les certificacions i permisos per poder exercir les seves funcions. També, tenen el personal més qualificat de tot el sector, per totes aquestes raons són l’empresa número 1.

Ells desocupen cases, oficines, xalets, pensions, habitacions, garatges, hotels, hospitals, restaurants, bars, fàbriques, naus industrials i qualsevol tipus d’empresa. Quant als objectes que retiren es troben els electrodomèstics que estan deteriorats, les màquines fora de servei com els aires condicionats, parts d’ordinadors i mobles vells.

buidatge de pisos

També roba, catifes, taulons, estris, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, escombraries, enderrocs i deixalles de jardineria. Cal destacar, que estan disponibles els 365 dies de l’any i fan buidatges d’urgència en menys de 24 hores. De manera extra, ofereixen altres serveis com a neteja, desinfecció i pintura, quan són prèviament sol·licitats.

Buidatge de pisos en La Batlloria també presta les seves assistències quan es produeixen incendis, inundacions i es fan reformes d’obres, a l’igual quan es manifesta la síndrome de Diògenes. Entre altres coses, l’assistència personalitzada és un dels seus objectius, així que donen respatller i assessoria a més del pressupost.

Aquesta cotització la realitzen amb base en les necessitats o exigències dels clients i obtenir-ho és molt senzill. Solament n’hi ha prou amb omplir el formulari subministrant la informació sol·licitada, aquest es pot trobar a la pàgina web de l’empresa.

També cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o en les oficines situades en La Batlloria, 08476. Per acabar, un dels millors avantatges d’aquest grup és que a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat, tots els preus són els més econòmics del mercat.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button