Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Beguda Baja

Si requereixes d’un servei de buidatge que garanteixi qualitat, responsabilitat, confiança i rapidesa, en buidatge de pisos la Beguda Baja, som la millor opció. Som capdavanters en el sector, gràcies a l’excel·lència del treball realitzat, la rapidesa, efectivitat, els excel·lents preus i el millor tracte als nostres clients.

Això és el reflex que som un grup molt bé posicionat. Que fem el nostre millor esforç perquè el treball a realitzar, sempre tingui els millors resultats. Per exemple, estem homologats, ja que comptem amb cada certificació i permís per treballar. Així mateix, busquem una relació personalitzada amb el client.

Això per aconseguir un ambient amè, brindar seguretat, confiança, respatller i la corresponent assessoria. Estem per servir-li durant tots i cadascun dels 365 dies de l’any, així com les 24 hores del dia. El nostre personal és competent i especialitzat en cadascuna de les tasques.

buidatge de pisos

Pel que fa als llocs on brindem el nostre servei es troben en buidatge de pisos, habitatges, pensions, garatges, habitacions, col·legis, locals comercials, naus industrials, fàbriques, entre altres. Sempre estarem allí, quan necessiti, fins i tot en buidatges d’urgència.

En el mateix ordre d’idees, retirem mobles, electrodomèstics, estris, roba, catifes, màquines que es troben fora de servei, enderrocs, desaprofitaments i materials com a fusta, plàstic, paper i cartró. Cal destacar, que després de realitzar el nostre treball, lliurem als clients la seva respectiva factura pel servei prestat.

Doncs sempre busquem la total transparència i seguretat en cadascuna de les prestacions brindades. D’altra banda, i a pesar que cadascuna de les assistències té una quota específica per cancel·lar, comptem amb els preus més baixos de tot el sector, amb la finalitat d’aportar a la seva comoditat i la seva economia.

Si desitja sol·licitar el seu pressupost, amb gust l’hi brindem a la nostra pàgina web. Solament ha d’omplir el formulari que allí es troba. Si prefereix, també li oferim les nostres línies telefòniques 93 450 37 48 o al 627 29 86 46. Igual que en les nostres oficines li esperem per servir-li, estem situats en La Beguda Baja, 08791. Allí respondrem els seus dubtes i interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button