Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Blava

Ja no pensis més en la propietat que necessites desocupar, deixa les preocupacions a un costat i confia en l’excel·lent servei d’una empresa extraordinària, ells són buidatge de pisos La Blava. En el seu servei es troba la qualitat, rapidesa i eficiència que es busca en qualsevol prestació d’aquest tipus. Encara millor, són el número 1 en tot el sector.

Aquest lideratge ho van obtenir gràcies als seus anys d’experiència, trajectòria i el gran compromís cap als seus clients, els qui sempre han dipositat la seva confiança en ells. Amb solament contactar-los i fer la contractació, ells es dirigeixen amb la major puntualitat fins al lloc on se’ls sol·liciti.

Tot l’equip està conformat per professionals degudament capacitats, que sempre estan disposats a brindar el millor servei de buidatge i per descomptat atenció personalitzada de qualitat, amb la finalitat de respondre a qualsevol inquietud i resoldre algun inconvenient que es pugui presentar.

buidatge de pisos

Els espais on es desemboliquen són pisos, cases, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, oficines, locals comercials, restaurants, bars, fàbriques, empreses i naus industrials. D’aquests espais realitzen el retir de mobles vells, roba, catifes, estris, teles i electrodomèstics danyats.

També, maquinàries fora de servei, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria i materials com a paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Tot això és portat fins a punts verds per al seu tractament amb finalitats de reciclatge, encara que la fi principal és evitar causar un dany negatiu en el medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos en La Blava també duu a terme tasques de neteja, desinfecció i pintura, encara que de manera secundària i amb prèvia sol·licitud. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Tots els seus preus són els més econòmics del sector, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat. Per sol·licitar el pressupost, solament fa falta completar el formulari que es troba a la pàgina web, també és molt vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o simplement visitar les oficines situades en La Blava.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button