Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Botjosa

Si requereixes desocupar la teva propietat, immediatament acudeix als serveis de buidatge de pisos La Botjosa. La seva gran qualitat, experiència i trajectòria els han portat a ocupar el lloc número 1 entre totes les empreses d’aquest sector. Ells són un grup de professionals, sempre eficients i responsables que s’encarreguen de resoldre fins al més mínim detall.

A tot moment, busquen brindar la millor atenció a tots els seus clients, per aquest motiu, els brinden assessoria, respatller i el suport que necessiten. Una vegada es contracten, es dirigeixen fins a la casa, pis, oficina, habitació, pensió, parcel·la, xalet o restaurant. Així com un bar, hospital, col·legi, hotel, nau industrial, fàbrica, entre altres.

Entre els objectes que extreuen es troben neveres, rentadores, assecadores o altres electrodomèstics que estiguin deteriorats, màquines fora de servei com a aires condicionats. També, mobles, taulons, estris, catifes i teles. A més d’enderrocs, escombraries, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró.

buidatge de pisos

Entre les característiques de buidatge de pisos en La Botjosa, destaca que és una empresa completament homologada, posseeix tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament. Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any, fins i tot si en algun moment es requereix d’un buidatge d’urgència, ells poden dur-ho a terme en menys de 24 hores, sense causar inconvenients o molèsties als veïns.

En el mateix ordre d’idees, aquesta empresa de buidatges una vegada finalitza els seus treballs, fa lliurament de la corresponent factura als seus clients. També realitza labors de neteja i desinfecció com a serveis secundaris. Quant als seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació sol·licitada ha de ser completament cancel·lada.

Per sol·licitar el pressupost, solament es requereix ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari, també és molt útil cridar a les línies telefòniques 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o si és prefereixes, es pot dirigir fins a les seves oficines situades en La Botjosa, 08650. Allí tot el personal sempre està disponible per respondre a les interrogants i inquietuds.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button