Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Castanya

Moltes vegades alguns inquilins deixen diferents objectes en les propietats que ocupaven, això afecta directament les negociacions per al proper lloguer o venda. Per desfer-se de tots ells gens millor que buidatge de pisos a La Castanya, una empresa sòlida, confiable, responsable i capdavantera en aquest sector.

Ells s’encarreguen de retirar andròmines, estris, mobles vells, catifes, teles, roba, electrodomèstics que estan danyats, màquines fora de funcionament i parts d’ordinadors. També taulons, escombraries, enderrocs, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Aquests objectes són retirats de cases, pisos, xalets, oficines, garatges, habitacions, pensions, parcel·les, locals comercials, restaurants, bars, hospitals, hotels i col·legis. Igual que naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Cal destacar, que aquesta gran amplitud del servei de buidatge es deu a l’excel·lent equip que conforma l’empresa, un grup de professionals molt bé capacitat i assignat per a cada tasca. A més, estan homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents, segons els requisits exigits per les lleis i els ajuntaments.

buidatge de pisos

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen la capacitat de realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Així mateix, buidat de pisos en La Castanya està disponible per prestar els seus serveis en aquests casos d’incendis, inundacions i reformes d’obres, fins a casos de síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries.

Un altre gran avantatge d’aquesta empresa, és que atorguen una elevada importància a cura de l’ambient, per aquesta raó porten tots els objectes fins a punts verds perquè rebin el tractament adequat amb finalitats de reciclatge. Així evita causar danys en l’ambient i convida a la seva conservació.

Quant als preus, buidat de locals en La Castanya són simplement insuperables, doncs a pesar que cada assistència representa el pagament d’una suma específica, totes les tarifes són les més econòmiques del mercat. A més, fan lliurament de la corresponent factura, una vegada acaben de realitzar els seus treballs.

Per accedir al pressupost, solament ingressa a la pàgina web i completa el formulari que allí es troba, també és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Castanya.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button