Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Colonia Rosal

Ja pots desocupar el teu espai d’una manera còmoda, simple, ràpida, eficient i econòmica, solament has de contactar a buidatge de pisos La Colònia Rosal. Són la millor empresa del sector i estan a la teva disposició a qualsevol moment que ho necessitis, el seu servei és de qualitat i brinden el major servei.

Doncs aquests són els seus objectius, els resultats de qualitat i la tranquil·litat de tots els clients. Això és possible gràcies al fet que són una empresa de buidatges sòlida i molt bé conformada, doncs estan homologats i no manquen de cap dels certificats que les lleis i l’ajuntament els exigeixen per laborar. A més, compten amb personal qualificat per a cadascuna de les tasques.

Els espais on es desemboliquen són xalets, cases, pisos, oficines, pensions, locals comercials, restaurants, bars, hotels, hospitals, fàbriques i naus industrials. Retiren enderrocs, escombraries, andròmines, estris, deixalles de jardineria, roba, catifes, mobles vells, taulons, electrodomèstics i màquines fora de servei.

Cal destacar, que tot és portat fins a punts verds o abocadors autoritzats. Doncs buidat de pisos en La Colònia Rosal té una gran responsabilitat i compromís amb la cura del medi ambient. Així que en aquests llocs, els objectes són processats i tractats amb la finalitat que poden ser reciclats o reutilitzats.

buidatge de pisos

Així mateix, estan a la teva disposició tots els 365 dies de l’any, i també ofereixen buidatges d’urgència en un lapse menor a les 24 hores. Igual que tenen la capacitat de respondre a peticions de desocupació, quan es tracta de la síndrome de Diògenes, reformes d’obres, inundacions i incendis.

Quant a l’atenció dels seus clients, busquen resoldre qualsevol problema que es doni durant la desocupació, també lliuren el corresponent pressupost amb base en els requisits o necessitats de l’usuari. En aquests termes, aquesta cotització s’obté omplint el formulari que està a la seva pàgina web.

També cridant als nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o de forma més directa, visitant les oficines de l’empresa, situades en La Colònia Rosal, 08611. Així que no esperis més i consulta el teu pressupost.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button