Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Colonia Sedo

Tot el relacionat amb la desocupació d’espais ja està solucionat, doncs para això existeix la millor empresa, buidatge de pisos a La Colònia Sedo. Ells són un grup de professionals, sempre amb la millor disposició, llests per oferir el seu excel·lent servei i solucionar qualsevol problema relacionat.

Aquesta empresa està homologada, ja que compta amb els certificats i permisos requerits. S’enfoquen en el buidatge de cases, pisos, oficines, xalets, pensions, parcel·les, garatges, habitacions, restaurants i bars. També espais de major grandària com a hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

En tots ells retiren objectes com a electrodomèstics, mobles vells, catifes, teles, roba i estris. També màquines fora de servei, taulons, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Tot això és portat fins a punts verds o abocadors perquè siguin reciclats o reutilitzats, ja que són sotmesos a tractaments adequats. La fi última d’aquesta acció és contribuir amb la cura del medi ambient.

buidatge de pisos

D’altra banda, buidat de pisos en La Colònia Sedo es destaca per la seva increïble atenció al client, sempre definida pel tracte personalitzat que busca resoldre les inquietuds i prestar l’assessoria pertinent. A més estan a la disposició dels seus usuaris els 365 dies de l’any i poden dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

També tenen capacitat de realitzar algunes tasques, encara que de caràcter secundari, com a neteja, desinfecció i pintura, per deixar tot en les millors condicions. Pel que fa als preus, cada sol·licitud ha de ser cancel·lada, no obstant això les sumes a pagar, són sempre els més accessibles del mercat.

Cal destacar, fan lliurament de la factura corresponent quan acaben la prestació dels seus serveis. El procediment per demanar el pressupost és molt simple, solament ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari, subministrant la informació indicada.

D’aquesta manera, ells realitzen la cotització, en funció de les necessitats o requisits de cada client. També es pot cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar-los en les seves oficines situades en La Colònia Sedo.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button