Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Coromina

Per a buidatge de pisos a La Coromina no existeix algun pis impossible de buidar, al contrari sempre estan a l’altura de la situació. Per a ells l’atenció al client i la qualitat de servei són els seus principals objectius, així que per aconseguir-los compten amb el personal qualificat, més les eines i tècniques necessàries.

Els seus serveis de buidatges són oferts en diferents immobles de diferents grandàries i característiques, per exemple, cases, pisos, habitacions, garatges, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, bars, locals comercials, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

De la mateixa manera, retiren objectes de variades condicions, com a enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. També mobles vells, taulons, electrodomèstics que es troben danyats, màquines fora de funcionament, estris, catifes i roba.

Aquesta gran versatilitat o capacitat de respondre a diferents necessitats es deu al seu personal, que està ben capacitat i es reparteixen cadascuna de les tasques. A més, són una empresa de buidatges homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents al dia.

buidatge de pisos

Fins i tot, tenen gran cura per l’ambient i para això porten tot el retirat perquè sigui reciclat o reutilitzat, gràcies als processos als quals són sotmesos, en els punts verds o abocadors autoritzats on són destinats.

També estan disponibles els 365 dies de l’any i té la capacitat de respondre molt bé a buidatges d’urgència, doncs els desenvolupen en menys de 24 hores, per a la seva major comoditat. Si desitja labors de neteja, desinfecció i pintura, ells també les realitza, encara que de manera extra i amb prèvia sol·licitud.

Quant a les tarifes, cada servei buidat de pisos en La Coromina contractat ha de ser pagat, en contrast, tots els preus són els més econòmics de tot el sector. Com si fos poc, fan lliurament del pressupost, amb solament omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web.

Una vegada hagis subministrat la informació, ells envien la cotització. També són vàlides les opcions de comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Coromina, 08261. Cal destacar, que quan acaben els seus serveis fan lliurament de la factura.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button