Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Costa

Cada vegada que es requereix d’una desocupació, la millor decisió és contractar els serveis d’una empresa especialista en aquesta àrea, això permet que tot es realitzi en el menor temps possible i amb resultats satisfactoris. Ara bé, quan es tracta de buidatge de pisos a La Costa, tot resulta àdhuc millor, doncs el seu servei és el millor.

Ells acudeixen amb puntualitat fins al lloc on se’ls sol·liciti, est pot ser casa, pis, xalet, pensió, parcel·la, oficina, habitació, garatge i restaurant. També naus industrials, fàbriques, col·legis, hotels i hospitals.

Quant als objectes que retiren, és una àmplia gamma, per exemple, electrodomèstics danyats, taulons, mobles, roba, tela, catifes, andròmines i estris. Igual que parts d’ordinadors, maquinària fora de servei, escombraries, enderrocs i materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

buidatge de pisos

Així mateix, buidat de pisos en La Costa és una empresa que està al dia amb tots els certificats i permisos necessaris, així que estan homologats. Compten amb el millor equip de professionals, sempre disposats a servir i a brindar la millor atenció personalitzada, fins a resoldre els inconvenients que sorgeixin, relacionats amb la desocupació.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen l’excel·lent capacitat de respondre a peticions d’urgència, és a dir, poden fer buidatges en menys de 24 hores. En suma, els seus preus són els millors, doncs a pesar que cada servei representa una tarifa a cancel·lar, tots els preus són els més accessibles del mercat.

Ara bé, altres particularitats i avantatges de buidatge de pisos en La Costa, és que es poden sol·licitar en casos d’incendis, inundacions i quan es manifesta la síndrome de Diògenes. També quan s’efectuïn reformes d’obres. Fins i tot poden fer tasques de neteja, desinfecció i pintura, de manera secundària.

Per sol·licitar el pressupost, es pot fer a qualsevol moment, solament es tracta de completar el formulari que es troba a la seva pàgina web. Altres opcions per obtenir més informació són comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Costa, 08023.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button