Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Cuadra D´Agulladols

Qualsevol moment és indicat per desocupar un espai, doncs ja no cal preocupar-se de cap detall, gràcies a buidatge de pisos a La Quadra D´Agulladols. Ells són una empresa sòlida, confiable i responsable que es destaca per la seva qualitat de servei. De fet, són el grup número 1 en tot el sector, sens dubte la millor opció a qualsevol moment.

Solament n’hi ha prou amb contactar-los i ells es dirigeixen fins a cases, oficines, pisos, habitacions, xalets, pensions i garatges. També hotels, hospitals, restaurants, col·legis, locals comercials, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. D’aquests espais realitzen el retir de mobles vells, catifes, teles, roba, estris, escombraries i enderrocs.

D’igual manera, paper, cartró, ferro, plàstic, fusta, electrodomèstics danyats, parts de computadores desactualizadas i màquines fora de funcionament. És important esmentar que buidat de pisos en La Quadra D´Agulladols s’encarrega de portar tot fins a abocadors autoritzats o punts verds on reben l’adequat tractament.

buidatge de pisos

Això amb la finalitat d’evitar causar danys en el medi ambient. Entre altres coses, són una empresa homologada amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. Com si fos poc, es pot comptar amb ells els 365 dies de l’any i fins a si es requereix d’un buidatge en condicions d’urgència, ells poden fer-ho en menys de 24 hores.

D’altra banda, si es presenten situacions d’incendis, inundacions, la síndrome de Diògenes i reformes d’obres, ells també tenen la capacitat de realitzar buidatges per solucionar-ho. Com a serveis extres realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Quant als costos, és un dels seus millors atributs, ja que a pesar que tot ha de ser cancel·lat, els preus són els més econòmics.

És important ressaltar, que una vegada culminen els seus treballs, fan lliurament de la corresponent factura, com a mostra de la seva transparència. Així que si desitges obtenir el pressupost, solament ingressa a la pàgina web i allí completa el formulari, o si ho prefereixes, comunica’t als nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46. També és vàlid visitar les oficines situades en La Quadra D´Agulladols.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button