Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Floresta

Necessites un buidatge? No ho pensis més i deixa tot el treball en mans de professionals capacitats, com a buidatge de pisos a La Floresta. Situats en la bella localitat del mateix nom, ells són una empresa de buidatge responsable, sòlida i compromesa amb els seus clients. De fet, ocupen la posició número 1 dins del sector.

El seu camp de treball són les cases, habitacions, garatges, xalets, pensions, pisos, parcel·les, oficines, restaurants, locals comercials, bars, col·legis, hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Entre els objectes que retiren es troben electrodomèstics que estan danyats, màquines que ja no funcionen, mobles vells, parts electròniques i taulons. També, paper, cartró, fusta, plàstic, ferro, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, roba, estris i catifes.

buidatge de pisos

Aquest servei de buidatge permet retirar tots aquests objectes que inquilins anteriors hagin deixat, per poder llogar una altra vegada o fins a vendre. Igual que tornar tot al seu respectiu ordre quan es produeixen reformes d’obres, incendis i inundacions i fins a la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control, arribant al punt d’envair espais per complet.

Entre altres coses, tots els objectes que buidat de pisos a La Floresta retira, són portats per ells mateixos fins a punts verds o abocadors amb la respectiva autorització. Allí reben el tractament adequat amb la finalitat de reciclar o reutilitzar, i d’aquesta manera no causar impactes negatius en el medi ambient.

És important esmentar, que estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Quant a les tarifes, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat. També realitzen per a tu un pressupost, amb base en les teves necessitats.

Si vols obtenir-ho, solament ingressa a la pàgina web de buidatge de pisos La Floresta i allí completa el formulari, amb la informació sol·licitada, posteriorment ells t’ho enviaran. També és útil comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a La Floresta, 25413. Fins al lliurament de la factura, durant la fi de les seves assistències.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button