Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Garriga

Per dur a terme una desocupació, com a pas previ s’han d’atendre certs elements, per exemple, la destinació dels objectes a retirar. Aquest i altres detalls poden fer del buidatge una situació realment complicada, així que el millor és acudir al servei d’una empresa especialitzada, com a buidatge de pisos a La Garriga.

Entre els seus trets destaca que són una empresa de buidatges amb els certificats, permisos i altres requisits al dia, és a dir, estan homologats. Compten amb el millor equip de professionals, que al seu torn estan capacitats de la millor manera i es condueixen per la millor definició de responsabilitat i compromís.

Així que estan disponibles els 365 dies de l’any i si és necessari, poden fer desocupacions d’urgència, en menys de 24 hores. En suma, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, també fan lliurament de la factura al final dels seus treballs.

buidatge de pisos

Ara bé, el seu principal servei és el buidatge de cases, pisos, xalets, oficines, habitacions i pensions, així com bars, restaurants, hospitals, hotels i col·legis. Fins i tot, tenen la capacitat de desocupar espais de major grandària com a naus industrials, fàbriques i empreses de qualsevol tipus.

Quant als objectes que retiren, aquests són mobles vells, electrodomèstics danyats parts de computadores que estan desactualitzades, estris, catifes, roba i teles. També taulons, enderrocs, deixalles de jardineria, màquines fora de servei i materials com a paper, cartró, plàstic i fusta.

Tot això és portat per buidatge de pisos a La Garriga fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que siguin reciclats, doncs l’empresa té una gran responsabilitat per la cura del medi ambient. També destacar la seva disponibilitat en casos de reformes d’obres i uns altres més complexos com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

Finalment, es pot sol·licitar el pressupost amb solament omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web, també és vàlid comunicar-se als seus números de telèfon 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar-los directament en les seves oficines situades a La Garriga, 08530.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button