Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Gleva

Si vius al bell poble de la Gleva i posseeixes un pis allí, és probable que ho vulguis llogar o fins a fins i tot vendre. Així que has de fer els primers passos, i aquests són buidar i deixar en les millors condicions. Però aquesta tasca, pot ser realment un repte, no obstant això buidatge de pisos a La Gleva, té la solució.

Aquesta és una empresa amb anys d’experiència i homologació comprovada, gràcies a les seves certificacions i permisos, tots al dia. També, recursos humans degudament capacitats i molt competents per a cadascuna de les labors. En suma, posseeixen les eines i complements necessaris i un alt valor pels conceptes de responsabilitat, compromís i eficàcia.

Creuen i practiquen l’atenció personalitzada, doncs busquen brindar el major respatller i seguretat a tots els seus clients. En aquest sentit, lliuren la corresponent factura, una vegada hagin estat finalitzats els seus treballs en el lloc. Això com a prova de la seva transparència i qualitat. Com si fos poc, els seus preus són els més baixos de tot el sector.

És a dir, contractar a buidatge de cases en La Gleva, és obtenir el millor servei i de més alta qualitat, pel preu més econòmic. Així que si desitges el buidatge de pisos, casa, oficina, local comercial, restaurant, habitació, garatge, pensió, parcel·la o la teva nau industrial, fàbrica, col·legi, hospital, entre altres, ells són els indicats.

buidatge de pisos

Així mateix, retiren des d’estris, teles, catifes i robes, enderrocs o residus de fusta, cartró, paper, plàstic fins a electrodomèstics, màquines fora de funcionament, mobles, estris i parts de computadores. Un altre gran punt a favor d’aquesta empresa, és que busquen realitzar el seu treball en el menor temps possible.

És a dir, que en cas d’urgències, ells duen a terme el treball en menys de 24 hores. Sempre impedint contratemps o molèsties, fins i tot als veïns. D’altra banda, tenen un alt sentit de la responsabilitat, especialment en matèria d’ambient. Així que porten tots els objectes retirats fins a abocadors que compten amb la corresponent autorització.

En defecte d’això, fins a punts verds. Si desitges el teu pressupost, emplena el formulari a la seva pàgina web, comunica’t als nombres 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visita’ls en La Gleva, 08505. Allí et donaran tota la informació que sol·licitis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button