Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Granada

No existeix millor forma de dur a terme la desocupació d’un immoble, que a través dels serveis de buidatge de pisos La Granada. Doncs són la millor empresa en el ram, ja que el seu servei és completament integral, s’encarreguen de totes les parts del procés, sempre amb els millors resultats, doncs estan homologats.

La seva qualitat es reflecteix en primer lloc, en l’atenció als clients, doncs busquen un tracte personalitzat amb el major respatller i assessoria. Fins a resoldre els possibles inconvenients que puguin sorgir durant el lapse dels seus treballs. Una vegada se sol·licitin, acudeixen al lloc amb gran responsabilitat, puntualitat i compromís.

Entre els espais que buiden es troben les cases, oficines, xalets, pensions, restaurants, pisos, bars, hospitals, hotels, empreses de qualsevol tipus, naus industrials i fàbriques. En aquest mateix ordre, retiren escombraries, deixalles de jardineria, paper, fusta, cartró, ferro, plàstic i enderrocs.

També, electrodomèstics que estan fora de servei, màquines que no serveixen, mobles vells, roba, catifes, estris, entre altres. És important esmentar, que tot això és portat fins a punts verds on reben el tractament adequat, amb finalitats de reciclatge i reutilització. Això permet que no es facin danys en el medi ambient.

buidatge de pisos

Com si fos poc, buidat de pisos a La Granada està disponible els 365 dies de l’any i fa buidatges en menys de 24 hores, això per atendre casos d’urgència. Igualment responen a buidatges per a situacions de reformes d’obres, inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes que consisteix en la col·lecció d’escombraries i objectes sense mesura, per finalment envair tots els espais d’una propietat per complet.

De forma extra, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura, amb anterior sol·licitud. Quant als costos, cada prestació ha de ser cancel·lada, no obstant això tots els preus són els més econòmics del mercat. Per obtenir el teu pressupost el procediment és bastant senzill, solament omple el formulari que trobaràs ingressant a la seva pàgina web.

També pots comunicar-te a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a La Granada, 08792 on tot el personal espera per tu per aclarir qualsevol dubte i respondre les teves preguntes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button