Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Guardia

Si necessites desocupar la teva propietat, pots fer-ho immediatament amb buidatge de pisos La Guàrdia, ells són un grup extraordinari de professionals, sempre disposats a brindar el millor servei. Estan compromesos amb els seus clients, així que a tot moment els brinden la millor assessoria.

A més, estan homologats, és a dir, que posseeixen cada certificat i permís, que segons les normes legals i els ajuntaments són obligatoris per poder dur a terme els seus treballs. Així mateix, es destaquen per la seva completa disponibilitat els 365 dies de l’any i fins a la capacitat per desenvolupar buidatges en casos d’urgència, en menys de 24 hores.

En aquest mateix ordre d’idees, desocupen espais com a pisos, oficines, cases, xalets, garatges, habitacions, restaurants, bars i col·legis. També hotels, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Aquesta gran amplitud de servei també es percep en els objectes que retiren.

buidatge de pisos

Aquests són estris, taulons, catifes, teles, roba, mobles vells, electrodomèstics danyats i parts d’ordinadors. També enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, materials com a paper, cartró, ferro, plàstic, fusta i màquines que estan fora de servei.

És important esmentar, que tot això és reciclat, doncs buidat de pisos en La Guàrdia s’encarrega de portar-ho fins a punts verds on reben el tractament adequat, en defecte d’això són transportats fins a abocadors.

Entre els seus serveis extra destaquen les tasques de neteja, desinfecció i pintura, sempre realitzades amb els millors materials. De la mateixa manera, és necessari ressaltar que es pot comptar amb els excel·lents serveis d’aquesta empresa de buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Pel que fa als preus, tots són els més accessibles del mercat, a pesar que cada assistència representa el pagament d’una suma específica. A més lliuren la deguda factura quan culmina la prestació dels seus serveis.

Ja pots sol·licitar el pressupost que s’ajusta a les teves necessitats amb solament ingressar a la seva pàgina web i completar el formulari. També és molt útil cridar als seus números de telèfon 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Guàrdia, allí donen qualsevol informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button