Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Llacuna

En buidatge de pisos a La Llacuna, som una empresa completament compromesa amb el servei al client, realitzar un treball de qualitat, brindar assessoria i atenció i personalitzada. A més de brindar els preus més econòmics de tot el sector i preservar el medi ambient. Així que quan es tracta de buidatge de cases, som la millor i primera opció.

Tots aquests avantatges es reflecteixen que som l’empresa número 1 al mercat i que estem al dia amb tots els certificats i permisos obligatoris, és a dir, que estem homologats. Els nostres anys d’experiència en suma al nostre personal qualificat ens permet dur a terme el millor treball, sempre en el menor temps possible i sense ocasionar molèsties.

Brindem assessoria al client i li proporcionem un pressupost, ajustat a les seves necessitats. Fins i tot, oferim un formulari a la nostra pàgina web, una vegada completat, enviem la cotització. Tots i cadascun dels nostres serveis representa una suma específica a pagar, però no deixen de ser els més baixos de tot el mercat. També lliurem factura per cada buidatge realitzat.

buidatge de pisos

Ara bé, una vegada sol·liciti el nostre servei, ens dirigim fins al seu pis, casa, oficina, habitació, garatge, pensió, bar, restaurant, local comercial, nau industrial, fàbrica o qualsevol empresa. D’allí retirem mobles, màquines danyades, electrodomèstics, parts de computadores, estris, catifes, teles, roba, estris, enderrocs i restes de materials com a cartó, plàstic i paper.

Fins i tot, en cas de remodelacions d’obres, inundacions i incendis buidem tots els enderrocs. Quan es presenta la síndrome de Diògenes, en buidatge de pisos a la Llacuna també duem a terme el nostre treball. Cal destacar, que si el client ho sol·licita, podem fer tasques, de neteja i pintura, perquè el seu pis quedi com a nou i llest per al seu proper ús.

Un dels nostres millors atributs és que som acurats amb l’ambient, és a dir que portem tots els objectes fins a punts verds, per al seu tractament segons el material i puguin ser reciclats o reutilitzats. Segons sigui el cas, també són transportats fins a abocadors autoritzats.

Per conèixer el seu pressupost, aclarir els seus dubtes i respondre les seves preguntes, els esperem a La Llacuna, 08779. També pot comunicar-se als nombres 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visiti la nostra pàgina web.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button