Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Llagosta

Buidar un pis és una acció important, doncs aquesta ens pot permetre llogar o vendre el mateix de manera més fàcil i ràpida. Ja que retirar els objectes que antics inquilins van deixar, retorna la bona aparença als espais. Aquesta tasca també es fa necessària després de remodelacions i en buidatge de pisos a La Llagosta són experts a realitzar-la.

Això es deu al fet que són una empresa, en primer, homologada amb tots els permisos i certificacions corresponents. Tot el seu personal està molt bé capacitat i per tant qualificat per dur a terme cadascuna de les labors, de forma eficaç. Però com una de les seves millors característiques, s’enfoquen en l’atenció personalitzada.

Així que ofereixen respatller i assessoria, a més de respondre a totes les inquietuds dels seus clients, fins i tot resolen contratemps que es puguin presentar durant el desenvolupament del buidatge. Així mateix, els espais on es desemboliquen són cases, oficines, pisos, habitacions, pensions, garatges, parcel·les, xalets, restaurants, bars, hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques.

buidatge de pisos

És a dir, el seu servei de buidatge abasta espais molt diversos, des de petites habitacions, fins als immobles més grans i extensos. Quant als objectes, són també tots de diferents característiques, estris, roba, catifes, escombraries, enderrocs, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

També, taulons, mobles vells, electrodomèstics que estan danyats i màquines fora de servei. Una de les millors parts és que tot és portat fins a punts verds, perquè siguin sotmesos a processos adequats i finalment puguin ser reciclats. Això permet evitar l’impacte mediambiental negatiu.

Entre altres coses, buidat de pisos a La Llagosta també acudeixen en situacions d’incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Estan disponibles els 365 dies de l’any i fan buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Cal destacar, que tots els seus serveis han de ser cancel·lats, no obstant això, ofereixen els preus més econòmics del sector.

Contacta’ls i obtingues ja el teu pressupost, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari que allí es troba. També pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o en defecte d’això, visitar les oficines situades a La Llagosta, 08120.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button