Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Llavinera

Si estàs pensant en el buidatge de qualsevol dels teus espais, la millor decisió és sol·licitar els serveis d’una empresa especialista com a buidatge de pisos La Llavinera. Ells ofereixen excel·lents assistències, la seva atenció és de primera i els seus resultats són garantia de qualitat. Solament s’han de contractar i ells s’encarreguen de la resta.

Per començar, compten amb els requisits, certificats i permisos exigits per les lleis i els ajuntaments, així que estan homologats. Així mateix, tenen excel·lent disponibilitat, doncs treballen els 365 dies de l’any i fins i tot realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

Els espais que buiden són cases, pisos, xalets, habitacions, pensions, parcel·les, garatges i naus industrials. A més de fàbriques, empreses de qualsevol tipus, restaurants, hotels, hospitals, col·legis i bars. Quant als objectes que retiren es troben mobles vells, taulons, estris, catifes, roba i teles.

També deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Finalment, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei i ordinadors desactualitzades.

buidatge de pisos

Quant a la destinació d’aquests objectes, l’empresa s’encarrega de portar-los fins a abocadors o punts verds perquè siguin tractats amb procediments adequats i finalment puguin ser reciclats. Aquesta acció té l’objectiu d’ajudar a la conservació i cura del medi ambient.

Entre altres coses, buidat de pisos en La Llavinera també té la capacitat de dur a terme serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura. Aquests han de ser sol·licitats de forma prèvia, en aquest sentit, cada prestació contractada representa la cancel·lació d’una suma determinada.

No obstant això, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. D’altra banda, es pot acudir a ells en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Per accedir al pressupost, que a més és realitzat ajustat a les necessitats de cada usuari, solament s’ha d’omplir el formulari que està a la seva pàgina web.

Altres mètodes són comunicar-se als números de telèfon 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en La Llavinera. Allí el personal sempre espera amable per brindar la millor atenció i respondre a qualsevol interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button