Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Manresana Dels Prats

Dur a terme el buidatge d’algun lloc mai és tasca fàcil. Això pot prendre diversos dies, requereix d’un gran esforç, ja que alguns objectes són molt pesats i a vegades, traslladar els articles a través d’escales o espais reduïts ho fa encara més complex. Per solucionar aquesta complicació, gens millor que buidatge de pisos a La Manresana Dels Prats.

Són una empresa dedicada al buidatge d’oficines, pisos, cases, oficines, bars, col·legis, restaurants, habitacions, fàbriques, naus industrials, entre altres. No importa la grandària del local, tampoc la quantitat de les andròmines o objectes a retirar, ells compleixen amb tots els requisits per efectuar el treball.

En primer lloc, compten amb el personal idoni, molt bé capacitat, més les eines necessàries. Estan homologats i a tot moment busquen brindar l’atenció més personalitzada als seus clients. De fet, lliuren factura després, d’haver acabat els seus serveis.

buidatge de pisos

Encara que el principal servei és el buidatge i retir de mobles, estris, màquines danyades, electrodomèstics, fusta, plàstic, paper, cartró, tela, catifes, roba, deixalles de jardineria, entre altres. També duu a terme labors de pintura, neteja i desinfecció.

Un gran tret de buidatge de pisos en La Manresana Dels Prats, és que una vegada se sol·liciti la seva assistència, arriben al lloc amb la major rapidesa, responsabilitat i puntualitat. Fins i tot, atenen sol·licituds d’urgència, amb buidatges en menys de 24 hores.

Quant a la destinació de les deixalles o andròmines, són portats a punts verds, on reben el tractament per ser reciclats o utilitzats, segons les seves característiques. En altres casos, són portats a abocadors que posseeixen la corresponent autorització. Això com a reflex del seu compromís amb el medi ambient.

D’altra banda, cada servei que es contracti representa el pagament d’una suma, no obstant això són els preus més baixos econòmics i accessibles de tot el sector. També estan en la disponibilitat de brindar assessoria i lliurar un pressupost. Per a aquesta fi, solament n’hi ha prou amb ingressar a la seva pàgina web, allí es troba un formulari, el qual una vegada ple, es lliura la cotització.

També, és molt vàlid, visitar les seves oficines en La Manresana Dels Prats, 25721. També posen al seu abast les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, per a qualsevol informació, dubte o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button