Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos La Mora

Quan requereixis desocupar la teva casa, pis, oficina, xalet, pensió, habitació, garatge, pensió o parcel·la, solament contacta a buidatge de pisos a La Mora. Ells ho faran amb els millors resultats, també s’ocupen de restaurants, bars, naus industrials, empreses vàries, fàbriques, hotels, hospitals i col·legis.

Aquesta versatilitat es deu a l’excel·lent equip amb el qual expliquen, el qual es conforma de professionals amb alta capacitació, especialitzats en cadascuna de les tasques. Així mateix, ofereixen atenció personalitzada a cada moment, doncs busquen que els seus clients rebin l’assessoria i respatller que requereixen des de l’inici fins al final del seu servei de buidatge.

D’igual manera, estan disponibles els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, això per respondre a sol·licituds d’urgència. Fins i tot, estan completament homologats, doncs compten amb tots els certificats i permisos necessaris, segons l’establert per les lleis i l’ajuntament.

buidatge de pisos

Quant als objectes que retiren, s’hagin mobles vells, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, parts dels ordinadors desactualitzades, andròmines, catifes, estris, teles, robes, taulons, enderrocs i escombraries, igual que paper, cartró, fusta, ferro i plàstic. És de summa importància ressaltar, que tot rep un tractament adequat.

És a dir, que buidat de pisos en La Mora s’encarrega de portar tot fins a punts verds perquè siguin processats amb finalitats de reciclatge. Això permet eliminar o evitar el dany al medi ambient. Entre altres coses, ofereixen alguns serveis secundaris com a neteja, desinfecció i pintura, de forma secundària i amb prèvia sol·licitud.

En aquest sentit, tots els serveis sol·licitats han de ser cancel·lats amb unes sumes determinades, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat. També es fan presents per buidar immobles després d’inundacions, incendis, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Ara bé, per sol·licitar el pressupost, es pot completar el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa. També són vàlides les opcions de comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant de forma directa les oficines situades en la bella població de la Mora.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button